Категории

Промоции

PrestaShop

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P

Наличност: Продуктът вече не е наличен

63010121407

2 499,00 лв

Купи


В следната категория има още 30 продукта:

ПРОИЗВОДИТЕЛ

STIHL

STIHL Gmbh. (GERMANY) - Германска фирма производител на професионална градинска техника и механизация. Градински косачки и трактори. Верижни триони. Кастрачки. Коси и храсторези. Ножици за жив плет. Уреди за обдухване. Пръскачки. Вериги, масла, конумативи, защитни предпазни средства и специализирано облекло. 

https://www.stihl.bg/

  • 45120115701 Акумулаторна коса FSA 45
    Изчерпано количество
    45120115701 Акумулаторна коса FSA 45

    269,00 лв
    Купи Покажи
  • 45204006503 Aкумулаторна батерия AK 20
    279,00 лв
    Купи Покажи

Повече информация

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P притежава необходимите резерви мощност за поддръжка на зелени площи със средна големина. Нейната мощна литиево-йонна акумулаторна батерия задвижва ножа в апарата за мулчиране толкова ефективно, че с тази косачка робот iMOW® можете да окосите площи до 1500 м² с малко цикли на зареждане. Автоматичната косачка обработва площта с изключително ефективен алгоритъм. Посредством многостепенната настройка на височината на косене можете да определите лесно подходящата височина на тревата. При мулчиране дължината на тревата винаги се скъсява с няколко милиметра, благодарение на което тревата може да расте щадящо и да бъде снабдявана непрекъснато с хранителни вещества. Дори на хълмист терен с наклон до 40 % качеството на косене остава постоянно благодарение на Adaptive Slope Speed. Подвижен капак със сензори осигурява защита. При допир с чужди тела той отстъпва гъвкаво; освен това при допир до препятствие сензорите му изпращат импулс за промяна в посоката на движение. Компактният уред се настройва бързо посредством дисплей и благодарение на интуитивния потребителски интерфейс предлага лесен достъп до всички работни данни и динамичния план за косене.

За инсталиране е необходим набор за инсталация. Косачките роботи iMOW® на STIHL спазват всички валидни стандарти за безопасност. Въпреки това трябва да се има предвид, че косачката робот iMOW® не е играчка. През времената на активност на косачката робот iMOW® външни лица, животни и особено деца не бива да се допускат в работната зона. Допълнителна информация ще намерите в инструкцията за експлоатация.

Коментари

No customer comments for the moment.

Напишете свой отзив

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P

Косачката робот STIHL iMOW® RMI 422 P

Напишете свой отзив